Vaše bonusy

Bezhotovostné platby

 

Bezhotovostní platby kartou

Bezhotovostné platby
Pre pohodlnú a rýchlu platbu kartou v našom obchode, užívame jedinečné riešenie pre bezpečné platby na webe - on-line platobnú bránu GPwebpay, spĺňajúci najnovšie štandardy kartových asociácií - 3D secure.

 

Tovar skladom - aktuálne informácie

 

Přesné informace o dostupnosti zboží

Tovar skladom - aktuálne informácie o skladovej dostupnosti.
Jasne a pravdivo Vás informujeme v detaile každého výrobku, koľko kusov máme v čase Vašej objednávky v našom sklade, pripraveného k okamžitej expedícii. Ak tovar fyzicky v našom sklade nie je, uvádzame čo najpresnejší dobu odoslanie tovaru. Vaša objednávka sa ihneď po odoslaní rezervuje v našom sklade a je odpočítaná zo skladového množstve, takže ďalší zákazník uvidí aktualizovaný dostupnosť tovaru.


 

Kvalitné prezentácie výrobkov

Chceme, aby sa Vám u nás nakupovalo dobre. Postupne pre Vás zavádzame nové a nové vychytávky v obchode, ktoré budú stále pribúdať. Už teraz môžete využiť prepočty na balenie a prepočet role. Zakladáme si na kvalitnú prezentáciu výrobkov, takmer všetok tovar pre Vás sami fotíme.
 

Vlastní kvalitní prezentace výrobků

Kvalitné prezentácie výrobkov
Pre pohodlný nákup z Vášho domova, robíme naozaj maximum. Veľká fotografia podláh a príslušenstva s verným farebným podaním ako originál si vo väčšine prípadov fotíme sami, kladieme dôraz ako na detail výrobku tak celkový pohľad, snažíme sa zabezpečiť maximum dostupných technických dát pre hodnoverné porovnanie produktov, jasné a určené názvy produktov, užívame dané názvy výrobcov .

 

Přepočet metrů čtverečních na celé balení

Prepočet na balenia
Pri prezeraní podlahy alebo podložky pod podlahy, ste v našom obchode vďaka jedinečnému prepočtu, metrov štvorcových na celé balenia, ihneď informovani o celkovom množstve a cene za požadované množstvo. Žiadne nejasnosti v množstve a cene, žiadne prepočítavanie na balenie. Jednoducho pohodlný nákup.

 

Přepočet role na celé balení

Prepočet role
Pre jasný a pohodlný nákupu koberce, Pvc alebo umelého trávnika v našom obchode je pre Vás pripravený prepočet role na metre štvorcové. Iba zadáte akú dĺžku z role koberca alebo Pvc potrebujete odrezať, napríklad 3,6 metru z role široké 4 metre a okamžite máte informáciu koľko Vás požadovaná veľkosť bude stáť a koľko metrov štvorcových obdržíte. Jednoducho objednáte presne toľko, koľko potrebujete s jasne deklarovanou cenou.




presmerovat_automaticky