Koberce - PeVanHa


Ponuka kobercov je zostavená podľa obchodného triedenia na Bytové koberce, kde už len podľa názvu vieme, že ide o koberce určené do domácich priestorov, s triedou záťaže 21 - 31. Nájdete tu moderné a klasické kusové koberce, vlnené kusové koberce aj bytové koberce v metráži. Ak však dávate prednosť vlne, máme pre vás v ponuke vlnené koberce v metráži. Záťažové koberce sú určené do komerčných priestorov s triedou záťaže 32 -33 a zahŕňajú ako koberce v metráži, tak kobercové štvorce. Shaggy koberece chlpaté s dlhým vlasom k dispozícii ako kusové Shaggy alebo metražové Shaggy koberce. 

 

Pokiaľ hodláte tvoriť a definovať svoj vonkajší priestor, alebo len pridať dekoratívny prvok na terasu či verandu, môžu umelé trávniky pomôcť. Vonkajšie koberce poskytujú mäkký vankúš pre Vaše nohy, a tak isto aj bariéru proti špine a hmyzu. Sú módne a navyše ešte aj funkčné. V našej sekcii nájdete umelé trávy a vonkajšie koberce v metráži. Umelý trávnik alebo Outdoor koberec, pridajú okamžitý štýl vášho vonkajšieho obytného priestoru.

 

Prednosti kobercov:

  1. Podlaha vašej obývačky alebo spálne nebude na dotyk nikdy studená a chôdza naboso je radosť.
  2. Chôdza po koberci je o 22 decibelov menej hlučná než na drevenej podlahe.
  3. Hustá vlákna a rub koberca udrží až 10% tepla, ktoré by inak bolo stratené hladkým povrchom.
  4. V porovnaní s inými typmi podlahových krytín možno koberce hodnotiť ako veľmi bezpečný z hľadiska odolnosti voči pošmyknuti.
  5. Pretože sa medzi vláknami kobercov drží jemný prach, bude vzduch zdravši. Testy preukázali, že v miestnostiach s kobercami je vo vzduchu až o 50% menej jemného prachu.









presmerovat_automaticky